Kauppakeskus Metropol

Liikkeet

Liikkeiden aukioloajat vaihtelevat ja voivat poiketa kauppakeskuksen aukioloajoista.


CAP-autokoulu
1. kerros
CAP-Group on Suomen suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa vaikuttaen samalla koko alan kehitykseen.
Viihdekeilahalli Cosmic
2. kerros
Hohtokeilailua, snookeria, biljardia, saunatilat ja baari.
Dressmann
1. kerros
Dressmann tarjoaa täydellisen valikoiman miesten vaatteita – hyvälaatuisista perus- ja vapaa-ajan vaatteista juhlapukeutumiseen, markkinoiden parhain hinnoin ja laadusta tinkimättä.
Hairlekiini
1. kerros
Hairlekiini on koko perheen parturi-kampaamo, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Hairlekiini-kampaamoista saat aina sinulle sopivinta palvelua: nopeat leikkaukset ja väripalvelut hektiseen arkeen tai rentouttavaa, kokonaisvaltaista hiusten hoitoa silloin, kun haluat hemmotella itseäsi. Ajan varaat helposti netin kautta tai puhelimitse. Palvelemme myös ilman ajanvarausta.Hairlekiini haluaa tarjota elämyksellistä palvelua ja olla osa päiväsi parhaita hetkiä. Olet lämpimästi tervetullut!
Handelsbanken
2. kerros
Handelsbanken on vahva pankki, johon asiakkaat ovat tyytyväisiä. Konttorissa sinua odottaa oma yhteyshenkilö, joka palvelee kaikissa pankkiasioissa – asioitpa meillä sitten yksityishenkilönä tai yrityksesi edustajana.
HealthEx Terveysliikuntapiste
2. kerros
Aikuisille suunnattu kuntosali, jossa harjoittelu on hauskaa, helppoa ja tehokasta – 2x30min viikossa riittää pitämään terveyskuntoasi yllä. Tule tutustumaan!
Hotelli Ravintola Aada
1. kerros
Tervetuloa ammattitaitoisen henkilökuntamme palveltavaksi. Pyrimme palvelemaan myös ilman ajanvarausta.
KappAhl
1. kerros
Muodikkaita pukeutumisen tuotteita naisille, lapsille ja miehille.
Kookenkä
1. kerros
Kookenkä on palveleva kenkäerikoisliike Kauppakeskus Metropolissa. Ajankohtainen ja maailman brändit sisältävä valikoimamme ulottuu lapsista ikäihmisiin. Laatu ja kenkien jalkaan istuvuus ovat mallistomme kulmakiviä.
Lastenliike Päivänsäde
1. kerros
Lastentarvikkeiden ja lelujen erikoisliike.
Nissen
1. kerros
Edulliset lasit tulevat Nisseniltä! Valikoimastamme löydät parhaan ja edullisimman valikoiman aurinko- ja silmälaseja. Tervetuloa!
Parturi-kampaamo Team
1. kerros
Tervetuloa ammattitaitoisen henkilökuntamme palveltavaksi. Pyrimme palvelemaan myös ilman ajanvarausta.
Tokmanni
1. kerros
Tokmanni on käyttötavaroihin keskittyvä kauppa, jonka valikoimista löytyy runsaasti sekä kotimaisia että ulkomaisia korkealaatuisia tuotteita.
Vakuutusyhtiö Turva
1. kerros
Tarjoamme kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Meiltä saat henkilökohtaista, joustavaa palvelua. Hymyile, olet Turvassa.